leftside rightside


  • Catégorie principale: Livres / Théorie
  • Instrument: Choeur diverses
  • Page: 1
Paiement en ligne en toute sécurité

Partitions Musicales

Livres / Théorie

Instruments, cordes, etc

Accessoires

Cadeaux de musique

LogicielH  O  P  S  


Handboek voor Koordirigenten - Juliaaan Wilmots / Michael Scheck

Handboek voor Koordirigenten - 

Het herwerkte Handboek voor koordirigenten is een feit. De eerste versie van de hand van Juliaan Wilmots en Michaël Scheck was al lang uitverkocht. de tweede editie werd gekozen om het boek in twee te splitsen. Het Handboek voor koordirigenten van Michaël Scheck enerzijds focust op repetitietechniek, slagtechniek, vormleer en repertoire. Het boek sluit af met enkele interessante voorbeelden van analyse. Stemvorming, een doe-boek voor dirigenten en koorzangers door Jeanine Lambrechts anderzijds neemt de stemplaatsing onder de loep met ruime aandacht voor ontspanning, houding, ademhaling, resonantie, klinkervorming én een reeks zangoefeningen. Beide bundels zijn een onmisbaar werkinstrument voor iedere koordirigent. Zangers hebben zeker ook baat bij het deel over stemvorming.

De praktische toepassingen op de slagtechnische oefeningen vind je hier: http://www.michael.scheck.be/index.html


This item is currently out of stock. Delevery time is usually 4 to 6 weeks, depending on the stock at the supplier / publisher. If it's urgent please contact us for more information.

Ref: 89534  Prix: € 15.00  Ajouter à votre commande

 
Handboek voor Koordirigenten - Juliaaan Wilmots / Michael Scheck
Ontdek Je Stem - Nadia Loenders, Hennie Ramaekers

Ontdek Je Stem - 

Handboek voor beginnende koorzangers, inclusief oefen-CD.

U wilt nieuwe koorleden voor uw koor werven?
Dan is Ontdek je stem de ondersteuning die u zoekt! Dit boek bevat een kennismakingsprogramma van ongeveer drie maanden. Het is speciaal gericht op belangstellenden zonder enige muzikale vooropleiding. Juist hierdoor heeft Ontdek je stem een drempelverlagend karakter.

Ontdek je stem is ook bijzonder geschikt voor muziekscholen en particuliere zangopleidingen. Zo leent het zich goed als cursusboek voor toekomstige zangcursisten, om te gebruiken tijdens hun proefperiode. Bovendien is het boek geschikt als ‘Op-Maat-Programma’ voor zanggezelschappen. Inhoudelijk kunt u deze methode gebruiken voor zowel individueel muziekonderwijs als groepsonderwijs. Ontdek je stem bevat een cd. Deze maakt het mogelijk om de stem te oefenen zonder gebruik te maken van een begeleidingsinstrument. Op deze cd worden alle oefeningen eerst voorgezongen. Hierna kan de cursist ze zelf nazingen. Wanneer u wel een piano als begeleidingsinstrument ter beschikking hebt, kunt u gebruik maken van de bijbehorende bladmuziek. Deze is meegeleverd als printbare PDF die u aantreft op de cd. Ontdek je stem is bovendien geschikt voor zelfstudie. Een vocal coach is echter aan te raden.

Ontdek je stem. Dé standaard voor:
• nieuw te werven koorleden
• belangstellenden zonder muzikale vooropleiding
• muziekscholen en particuliere zangopleidingen
• de proeflessen van toekomstige zangcursisten
• individueel zangonderwijs
• groepsonderwijs
• zelfstudie


Cet article est en stock

ISBN: 978-90-431-4569-5

EAN: 9789043145695

Ref: 67345  Prix: € 19.95  Ajouter à votre commande

 
Ontdek Je Stem - Nadia Loenders, Hennie Ramaekers
Pluis Het Uit! - Hans Helsen/ Sien de Smet

Pluis Het Uit! - 

Tweestemmige kinderkoorversie van Pluis het uit! Daarin vind je het verhaal, de kinderkoorpartituur met piano en enkele muzische opdrachten die leuk zijn om met kinderkoren uit te voeren. Met een fijne verteller en eventueel nog een beetje choreografie biedt Pluis het uit je een leuk verhaal en toffe kinderliederen voor een geslaagd concertprogramma van ca. 50 minuten.
Titels zijn:
Ouverture - Themalied
De Gluiperige Snuistersnuit/ Hebbes
De Stinkende Snorkelpork/ Vervelend
De Raasknallers/Knots
Karel De Karakrol/ Buitengewoon bijznder
Het Oogbegaafde Uilskuiken/ Krak.


Cet article est en stock

ISBN: 978-90-820096-3-7

EAN: 9789082009637

Ref: 89535  Prix: € 15.00  Ajouter à votre commande

 
Pluis Het Uit! - Hans Helsen/ Sien de Smet
Stemvorming - Jeanine Lambrechts

Stemvorming - 

Zelfs bij hun hobby vragen mensen professionele begeleiding. Ook bij koorzangers rijst de behoefte om de stem beter te ontwikkelen. Koordirigenten dragen daarbij een grote verantwoordelijkheid. Niet alleen op slagtechnische en muzikaal gebied, maar ook op gebied van stemplaatsing moet de koordirigent onderlegd zijn. Stempedagoge Jeanine Lambrechts reikt in dit boek informatie en oefeningen aan voor een gezonder en beter stemgebruik bij het zingen.

This item is currently out of stock. Delevery time is usually 4 to 6 weeks, depending on the stock at the supplier / publisher. If it's urgent please contact us for more information.

Ref: 89799  Prix: € 15.00  Ajouter à votre commande

 
Stemvorming - Jeanine Lambrechts
SPOTLIGHT
The Original SwirlyGig - Drink Holder Overscore Tape Suzuki Violin School Volume 8 - Revised Edition - Shinichi Suzuki Noligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)
The Original SwirlyGig - Drink HolderOverscore TapeSuzuki Violin School Volume 8 - Revised EditionNoligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)