leftside rightside

Veilige online betaling


         


Partituren / Bladmuziek

Boeken / Theorie

Instrumenten, Snaren, ...

Accessoires

Geschenkartikelen

Software

Keyboard Selections Deel 1

Keyboard Selections Deel 1

De makers van deze keyboardcursus nemen het keyboard als muziekinstrument serieus. Dit is geen aangepaste cursus elektronisch orgel, maar een in de praktijk geboren methode. Het opdoen van routine, het oefenen van de spieren en de leesvaardigheid zijn gebaat met een geleidelijke opbouw van de lesstof. Niet de akkoorden, maar de toonomvang van de melodieën vormen de basis voor deze opbouw. In het eerste deel is de melodie omvang vijf tonig, waardoor het notenlezen voor niemand meer een probleem is. De vingerzetting blijft automatisch gehandhaafd, waardoor het samenspel van melodie en automatische begeleiding eenvoudiger wordt. De theorie is beknopt gehouden daardoor heeft de keyboarddocent(e) de gelegenheid een eigen methode te volgen. Er zijn geen notennamen maar wel veel vingerzettingen aangegeven. De eerste twee delen, z'n 50 melodieën, zijn voldoende voor een jaar les.

Dit artikel is in voorraad

Ref: 11221  Prijs: € 14.50  Voeg toe aan uw bestelling

 
Keyboard Selections Deel 1
SPOTLIGHT
Pure Tone: Choir Folder / Choral Folder - Large Bow Brand Harp Snaren - speciale bestelbon The Inner Game Of Music - Barry Green / Timothy Gallwey Noligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)
Pure Tone: Choir Folder / Choral Folder - LargeBow Brand Harp Snaren - speciale bestelbonThe Inner Game Of MusicNoligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)