leftside rightside

Veilige online betaling

Partituren / Bladmuziek

Boeken / Theorie

Instrumenten, Snaren, ...

Accessoires

Geschenkartikelen

Software

Blokfluit Starter 2 - Noortje Buskens & Gil Masters

Blokfluit Starter 2 - 

Methode voor beginners met begeleidings-CD. (Nederlands).

De methode Blokfluit Starter is bedoeld om de jonge leerling op een eenvoudige manier de techniek van het blokfluitspelen bij te brengen en ook het gehoor en het gevoel voor ritme te ontwikkelen.
De auteurs hebben tevens de intentie om door middel van de keuze van het speelmateriaal, wat deels conventioneel is en deels aangepast aan deze tijd, de blokfluit uit het "stoffige grijze hoekje" te halen en bij wijze van spreken te "updaten".
Vandaar dat er gekozen is voor een ruime hoeveelheid aan speelmateriaal met moderne arrangementen in allerlei stijlen. Naast de klassieke stukken is er dan ook pop, folk, swing en middengenre. De orkestbegeleiding wordt op CD gratis bijgeleverd! Op deze wijze kunnen ook de blokfluitstudenten kennis maken met de verschillende muziekstijlen. Bij de muzieknotatie zijn tevens eenvoudige muzieksymbolen aangegeven om eventueel "live" te kunnen begeleiden.
De auteurs koesteren de verwachting, dat het spelen met CD voor de student een stimulans zal zijn veel te studeren en daardoor goede resultaten te verkrijgen, maar bovenal veel muzikaal speelplezier.


Dit artikel is in voorraad

Ref: 16369  Prijs: € 18.95  Voeg toe aan uw bestelling

 
Blokfluit Starter 2 - Noortje Buskens & Gil Masters
SPOTLIGHT
Noligraph (Pen voor het trekken van notenbalken) K3 Hits - K3 / Studio 100 Pop en Jazz Analyse Deel 1 - Jo Mahieu The Inner Game Of Music - Barry Green / Timothy Gallwey
Noligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)K3 HitsPop en Jazz Analyse Deel 1The Inner Game Of Music