leftside rightside

Veilige online betaling

Partituren / Bladmuziek

Boeken / Theorie

Instrumenten, Snaren, ...

Accessoires

Geschenkartikelen

Software

Play 'em Right! Jazz 1 - Alto / Tenor Saxophone - Erik Veldkamp

Play 'em Right! Jazz 1 - Alto / Tenor Saxophone - 

De serie Play ’em Right is bedoeld voor blazers die in de populaire stijlen jazz, latin en rock willen spelen. Play ’em Right Jazz, Play ’em Right Latin en Play ’em Right Rock bestaan telkens uit twee delen en bevatten de fundamentele ritmes en articulaties van verschillende muziekstijlen, in oefeningen en songs. De oefeningen zijn in oplopende moeilijkheidsgraad geschreven. Er komen steeds een of twee ritmes aan bod met duidelijke articulatietekens, waardoor precies de juiste speelmanier wordt aangeleerd. In de songs wordt het aangeleerde toegepast en verwerkt.
In Play ‘em Right - Jazz, Volume 1 staan 10 exercises en 8 speelstukken, bedoeld voor blazers die thuis willen raken in de Jazz-stijl. Hoewel de moeilijkheidsgraad oploopt, is het niet noodzakelijk eerst alle exercises door te nemen om de speelstukken te kunnen spelen.

Inhoud:
Caps Locked
Time set
Black up Blues
Update
First hand blues
Monday tune
Modus
Three in one


This item is currently out of stock. Delevery time is usually one week (choral items 3-4 weeks), depending on the stock at the supplier / publisher. If it's urgent please contact us for more information.

Ref: 18258  Prijs: € 13.95  Voeg toe aan uw bestelling

SPOTLIGHT
Mighty Bright Duet2: 4 LED Music Light Overscore Tape K3 Hits - K3 / Studio 100 Noligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)
Mighty Bright Duet2: 4 LED Music LightOverscore TapeK3 HitsNoligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)