Partitura gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij Partitura gemakkelijker en persoonlijker te maken. Deze cookies geven geen informatie door aan derden. Ze bevatten ook geen persoonlijke gegevens. Privacy policy
leftside rightside

Veilige online betaling

Partituren / Bladmuziek

Boeken / Theorie

Instrumenten, Snaren, ...

Accessoires

Geschenkartikelen

Horen Lezen & Spelen Complete Uitgave - Trompet - Michiel Oldenkamp/Jaap Kastelein

Horen Lezen & Spelen Complete Uitgave - Trompet - 

Complete uitgave, boek met 3 CD's en bonus CD. In deel 1 komen de notenwaarden tot achtsten in een beperkte omvang aan de orde, evenals een aantal voortekens. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de belangrijkste hulpgrepen. De geschiedenis van het instrument staat beschreven op een speciale bladzijde met fraaie illustraties.
In deel 2 staat – naast een ritmische uitbreiding naar zestiende noten en de introductie tot de 6/8 maatsoort – een chromatische toonuitbreiding op het programma. Verder belicht elk boek speeltechnieken en oefeningen die zijn toegespitst op het betreffende instrument. Een bladzijde met nieuwe informatie over het instrument is weer een waardevol extraatje.
In deel 3 komt het spelen van talrijke stukken op de eerste plaats, maar ook nieuwe toonladders en intervallen komen aan de orde, evenals Theodor Tonleiter's uitleg over majeur- en mineurtoonsoorten. De leerlingen leren improviseren over een akkoordenschema. Verder bevat deel 3 ritmische uitbouw tot de meest voorkomende en gebruikte combinaties van notenwaarden. Interessante wetenswaardigheden over de bouw van het instrument komen op een speciale bladzijde aan bod. Boek met 3 CD's.


This item is currently out of stock. Delevery time is usually one week (choral items 3-4 weeks), depending on the stock at the supplier / publisher. If it's urgent please contact us for more information.

ISBN: 871-444121380-7

EAN: 8714441213807

Ref: 31454  Prijs: € 41.95  Voeg toe aan uw bestelling

 
Horen Lezen & Spelen Complete Uitgave - Trompet - Michiel Oldenkamp/Jaap Kastelein
SPOTLIGHT
The Inner Game Of Music - Barry Green / Timothy Gallwey Bow Brand Harp Snaren - speciale bestelbon The Original SwirlyGig - Drink Holder 1/2" Noligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)
The Inner Game Of MusicBow Brand Harp Snaren - speciale bestelbonThe Original SwirlyGig - Drink Holder 1/2"Noligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)