Partitura gebruikt cookies om het bezoek en winkelen bij Partitura gemakkelijker en persoonlijker te maken. Deze cookies geven geen informatie door aan derden. Ze bevatten ook geen persoonlijke gegevens. Privacy policy
leftside rightside


Veilige online betalingPartituren / Bladmuziek

Boeken / Theorie

Instrumenten, Snaren, ...

Accessoires

Geschenkartikelen

Een Toontje Lager Deel 1 - Altblokfluit - Peter De Clercq, Roely van Delft, Noortje Gortzak, Jan Rijnsburger

Een Toontje Lager Deel 1 - Altblokfluit - 

In de greep van de altblokfluit.
Deze tweedelige altblokfluitmethode is zowel geschikt voor degenen die na enige tijd van de sopraan- op de altblokfluit willen overstappen als voor beginners op de blokfluit.
Bij de samenstelling van deze methode zijn de auteurs vanaf het allereerste begin uitgegaan van het specifieke karakter van de altblokfluit, waardoor er een wezenlijk onderscheid in aanpak is tussen Een toontje lager en de sopraanblokfluitmethode Blokfluitfeest. De methodes hebben echter hun brede aanbod aan stijlen en ruime aandacht voor het gezamenlijk musiceren gemeen. De onconventionele aanpak, de grote variatie en de fantasievolle illustraties van Bert de Rue brengen elke beginnende speler in de greep van de altblokfluit.


This item is currently out of stock. Delevery time is usually one week (choral items 3-4 weeks), depending on the stock at the supplier / publisher. If it's urgent please contact us for more information.

ISBN: 978-90-6020-667-6

EAN: 9789060206676

Ref: 55555  Prijs: € 11.50  Voeg toe aan uw bestelling

 
Een Toontje Lager Deel 1 - Altblokfluit - Peter De Clercq, Roely van Delft, Noortje Gortzak, Jan Rijnsburger
SPOTLIGHT
Noligraph Staff Writer Suzuki Violin School Volume 8 - Revised Edition - Shinichi Suzuki De Halve Tonencirkel - Bob Selder Korg Chromatic Tuner CA50
Noligraph Staff WriterSuzuki Violin School Volume 8 - Revised EditionDe Halve TonencirkelKorg Chromatic Tuner CA50