leftside rightside

Veilige online betaling


Partituren / Bladmuziek

Boeken / Theorie

Instrumenten, Snaren, ...




The Wolfe Tones Songbook Volume 1 - The Wolfe Tones

The Wolfe Tones Songbook Volume 1 - 

Piano, vocal and guitar chords.

Titles are: The Flight Of Earls, James Connolly, The Travelling Doctor Shop, Dingle Bay, Give Me Your hand, Anna Liffey, The Teddy Bear's Head, The Broad Black Brimmer, The Lough Sheelin Eviction, My Heart Is In Ireland, The Valley Of Knockkanure, Wimen Of Ireland, On The One road, The Gay Galtee Mountains, Some say the Devil Is Dead, The Boys Of The Old Brigade, The Great Fenian Ram, Tooralay.

Dit artikel is in voorraad

ISBN: 978-1-85720-215-1

EAN: 9781857202151

Ref: 6115  Prijs: € 8.95  Voeg toe aan uw bestelling

The Wolfe Tones Songbook Volume 1 - The Wolfe Tones
Overscore Tape Pop en Jazz Analyse Deel 1 - Jo Mahieu Days and Nights - Christopher Mowat The Inner Game Of Music - Barry Green / Timothy Gallwey
Overscore TapePop en Jazz Analyse Deel 1Days and NightsThe Inner Game Of Music