leftside rightside


  • Hoofdcategorie: Software
  • Instrument: Finale
  • Pagina: 1
Veilige online betaling


         


Partituren / Bladmuziek

Boeken / Theorie

Instrumenten, Snaren, ...

Accessoires

Geschenkartikelen

SoftwareF  


Finale 2014 - Academic

Finale 2014 - Academic

Noteren is vooruit zien - naar het moment van uitvoering... en verder. Of u nu een eenvoudige oefening uitschrijft of een complete orkest partituur, Finale helpt u om uw muzikale ideeën eenvoudig om te zetten in een prachtig notenbeeld en het resultaat snel te kunnen delen met anderen.
Net als u kijkt Finale 2014 vooruit dankzij tal van technologische veranderingen in de kern van Finale. Zo is de Apple® OS X® ondersteuning verder geoptimaliseerd, is er een nieuwe audio engine aanwezig en is het bestandsformaat geheel opnieuw geschreven zodat vanaf nu forward én backward compatibility mogelijk is. Zo bent u dus klaar voor meer flexibiliteit in de toekomst.

Focus op creativiteit, niet op techniek.
Als de inspiratie toeslaat, zorgt Finale voor de technische details zodat u zich kunt focussen op het creatieve proces. Leg uw ideeën zo snel mogelijk vast - zonder obstakels, zonder oponthoud.
 
Uw muziek op úw manier
U kunt in een handomdraai maten verplaatsen, toonsoorten of sleutels wijzigen en tientallen bewerkingen uitvoeren om uw ideën vast te leggen, te arrangeren, te perfectioneren en op papier af te drukken.
Finale geeft zelfs creatieve input als u dat wenst, van het automatisch harmoniseren van melodiën tot het aangeven van het maximale toonbereik van specifieke instrumenten (voor verschillende niveau's.

Noten invoer, keus genoeg.
De keuze is aan u, inspelen via een MIDI klavier, de muis, het toetsenbord. Ook importeren van MIDI-files, MusicXML en tal van andere bestandsformaten behoort tot de mogelijkheden. Maar ook het inscannen van bestaande bladmuziek, of het inspelen met een blaasinstrument via de microfoon (MicNotator®.) zijn opties waarmee u noten in de computer krijgt. De keuze is aan u.

Laat u verbazen
Geluidskwaliteit maakt het verschil. Met Finale krijgt u een uitgebreide selectie digitale geluiden uit de sets Garritan Personal Orchestra, Jazz & Big Band, Concert & Marching Band en World Instruments libraries. Finale bevat tevens geluiden van Tapspace Virtual Drumline.

Adrukken maar...
Met Finale creëert u eenvoudig de perfecte afdruk. Of u nu een eenvoudig stukje lesmateriaal maakt, een complete orkestpartituur componeert óf creatieve wegen bewandelt die nog niet begaan zijn, met Finale maakt u wat u wilt.

Perfecte bladmuziek
Personificeer uw muziek naar uw eigen stijl en smaak. Van muziek fonts tot akkoordsymbolen, van maatsoort aanduidingen tot spatiering, van zangteksten tot percussie notatie... hoe het eruit komt te zien bepaalt u zelf.
Kies simpelweg een Document Style vanuit Finale’s Setup Wizard en Finale handelt alle details af. Tenzij u iets naar uw eigen hand wilt zetten, uiteraard staat Finale dit ook toe.
Uw muziek is zo uniek als uzelf. Nu kan uw muziek er ook zo uniek uitzien als het klinkt. Alleen Finale biedt u de flexibiliteit om alles te kunnen creëren wat er in u opkomt.

Bron van creativiteit
Finale bevat honderden aanpasbare werkbladen voor muziekeducatie doeleinden. Produceer in een handomdraai oefeningen, puzzels en vraagstukken voor algemene muziekleer, gehoortraining, muziektheorie, compositie, arrangeren en jazz improvisatie.
U beschikt over het gereedschap en de bronnen die u nodig heeft om uw studenten te onderwijzen en te inspireren. Verder is er nog de Exercise Wizard waarmee u meer dan 50.000 oefeningen kunt maken voor complete ensembles.

Versie voor leerkrachten, studenten, ...


System requirements:
Windows®
- XP/Vista/Windows 7/Windows 8 (64-bit compatible)
- Intel Core 2 Duo or AMD Athlon, Intel i3 or AMD Athlon II X2 and above recommended
- 2 GB of RAM, 4 GB or above recommended
- 800X600 minimum monitor resolution, 1366×768 and above recommended
- Internet connection for download install or DVD-ROM drive for DVD install
- 600MB hard drive space required for software and user manual with an additional 2GB hard drive space is required for Garritan Instruments for Finale

ENGELSE software en handleiding (niet leverbaar in het Nederlands).

Macintosh®
- OS X 10.7 – 10.9
- Intel Core 2 Duo or better, Intel i3 and above recommended
- 2 GB of RAM, 4 GB or above recommended
- 800X600 minimum monitor resolution, 1366×768 and above recommended
- Internet connection for download install or DVD-ROM drive for DVD install
- 700MB hard drive space required for software and user manual with an additional 2GB hard drive space is required for Garritan Instruments for Finale

Optional
- MIDI input device
- Printer
- Scanner
- Finale microphone required for MicNotator
- ASIO, Direct Sound, or MME supported soundcard


Ref: 77339  Prijs: € 399.00  Voeg toe aan uw bestelling

 
Finale 2014 - Academic
Finale SongWriter 2012

Finale SongWriter 2012

Schrijf jij nog muziek met potlood? ...dan betekent het veranderen van de toonsoort, of het toevoegen van een intro "opnieuw beginnen". Met SongWriter komt bladmuziek tot leven. Verander eenvoudig de toonsoort, voeg maten toe en verplaats dingen zoveel je wilt. SongWriter speelt het voor je af zodat je direct hoort of het goed klinkt. Breidt een melodie uit met Band-In-A-Box Auto-Harmonizing en gebruik Drum Groove om een complete band neer te zetten. En het mooiste is dat je je creaties met iedereen kunt delen via .MP3 of prachtige geprinte bladmuziek.


Wat maakt SongWriter uniek?
- QuickStart Video's die laten zien hoe alles werkt.
- Gebruik een MIDI keyboard voor de invoer van noten, realtime met metronomen óf stap voor stap.
- (Bas)gitaar tablatuur notatie en akkoord diagrammen voor gitaar.
- Voeg meerdere coupletten zangtekst toe, SongWriter maakt automatisch ruimte.
- Creëer automatisch 2 -en 3 stemmige harmonisaties.
- Transponeer naar elke mogelijke toonsoort voor ieder (transponerend) instrument.
- Wissel binnen een stuk eenvoudig van maatsoort, toonsoort of sleutel.
...en veel meer!

ENGELSE software en handleiding (niet leverbaar in het Nederlands).

System requirements:
Windows®
XP/Vista/Windows 7/Windows 8 (64-bit compatible)
800X600 minimum monitor resolution
CD ROM drive or Internet connection (for installation)
Minimum 512MB RAM recommended
240 MB hard drive space required for software and user manual

Macintosh®
G4 or higher recommended.
OS X 10.5-10.8 (Mac-Intel or Power PC)
800X600 minimum monitor resolution
CD ROM drive or Internet connection (for installation)
Minimum 512MB RAM recommended
226 MB hard drive space required for software and user manual


Ref: 77160  Prijs: € 64.00  Voeg toe aan uw bestelling

 
Finale SongWriter 2012
SPOTLIGHT
Noligraph (Pen voor het trekken van notenbalken) Comprehensive Bass Method for Jazz Players Book 1 - Hein Van de Geyn Pop en Jazz Analyse Deel 1 - Jo Mahieu Boomwhackers C Major Diatonic Scale Set
Noligraph (Pen voor het trekken van notenbalken)Comprehensive Bass Method for Jazz Players Book 1Pop en Jazz Analyse Deel 1Boomwhackers C Major Diatonic Scale Set